06-40 178 605
Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Met coaching op zoek naar passie!

Er komen steeds vaker mensen bij mij op coaching die zeggen dat ze passie zoeken. Werkenden en werkzoekenden, mensen met of zonder relatie. “Ik weet niet meer wat ik wil, wat ik moet doen of welke kant ik op moet”, dat is vaak de verzuchting. Maar wat is passie eigenlijk? In deze blog leg ik je uit waar passie mee te maken heeft en hoe coaching je kan helpen.

Lees meer: Met coaching op zoek naar passie!

Wat is vermoeidheid en hoe kun je je energieker voelen?

Je vakantie is bedoeld om eens lekker te ontspannen zodat je daarna weer uitgerust naar je werk kan gaan. Maar wat als je na een paar dagen alweer geen energie hebt en je jezelf naar het werk toe moet slepen? Dat er maar één zin bij je opkomt bij het opstaan: “Ik ben zo moe…”. In dit artikel ga ik in op verschillende soorten vermoeidheid en wat je eraan kunt doen.

Lees meer: Wat is vermoeidheid en hoe kun je je energieker voelen?

Waarom is aandacht zo belangrijk in je loopbaan?

Ha, ik heb momenteel een doosje met theezakjes van een bekend merk. Aan die theezakjes zitten labeltjes met persoonlijke vragen. Bijvoorbeeld: 'Wie neem je mee naar een onbewoond eiland? of 'Op welke onbeantwoorde vraag wil je graag antwoord?' 

Vanmorgen, toen ik mijn eerste kopje thee maakte, las ik de vraag: 'Wat zou jij het liefst tegen je jongere zelf zeggen?' Zoals bijna alle vragen, riep ook deze direct beelden en andere vragen bij me op. Ik dacht meteen aan een client die ik niet zo lang geleden in mijn coachpraktijk had. Ze miste de aandacht van een oud-collega.

Lees meer: Waarom is aandacht zo belangrijk in je loopbaan?