Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Stel je voor! Een artikel over motiverend inbeelden

Het ideale beeld van jezelf

Stel: je wordt op een ochtend wakker en je voelt je zoals je je graag voelt: Helder, energiek, ontspannen en moedig. Je staat op en doet de dingen waar je plezier aan beleeft: Jezelf verzorgen, zinvolle activiteiten en relaties onderhouden die bij jou passen, jezelf ontwikkelen en mensen ontmoeten die je moeite waard vindt.  Als je daar even over door fantaseert, nadenkt en zo naar je leven zou kijken, voel je je direct een stuk beter. 

Lees meer: Stel je voor! Een artikel over motiverend inbeelden

De "klik" met je coach

Studies wijzen uit dat de menselijke relatie tussen de coach en de client het belangrijkste criterium voor succes is in een coachingrelatie. Dit betekent dat er altijd een vrijblijvend kennismakingsmoment moet zijn tussen coach en client om te zien of het klikt.

Lees meer: De "klik" met je coach

Wat is duurzaam coachen?

Het doel van duurzaam coachen

Duurzaam Coachen heeft tot gevolg: persoonlijke ontwikkeling en nieuw gedrag voor de lange termijn.

Tijdens het coachen richt ik mij allereerst op de aanleiding en doelstelling van het coachtraject: het probleem van de coachee. Maar tegelijkertijd ben ik gericht op verankering van het geleerde. Daartoe coach ik de coachee op bewustwording van en omgaan met sterke en zwakke kanten. En de bewustwording van wat het leven de moeite waard maakt voor de coachee en wat de coachee ervoor nodig heeft om dit op eigen kracht (!) te realiseren.

Lees meer: Wat is duurzaam coachen?