Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Radslag

Persoonlijk leiderschap kun je leren

De weg naar persoonlijk leiderschap begint bij jezelf. Je kunt het leren en Egomotion helpt je daarbij. Herken je de volgende stelling en vragen?

Ik ben de richting kwijt
Een duidelijke koers zorgt voor zelfvertrouwen. In je werk én in je relaties.

Wat kan ik eigenlijk? 
Krijg inzicht in je kennis en vaardigheden en versterk je motivatie om je verder te ontwikkelen.

Waar doe ik het eigenlijk voor? 
Je leert doelen stellen die jij echt belangrijk vindt en van daaruit keuzes maken

Persoonlijke ontwikkeling = de regie nemen

Soms verlang je heel veel van jezelf, terwijl je tegelijkertijd voelt dat het onmogelijk is. Persoonlijk Leiderschap leert je omgaan met deze tegenstrijdige gedachten en gevoelens. Je leert zelf de regie over je leven te nemen en bewuste keuzes te maken. Alles om ons heen verandert voortdurend. Het is belangrijk om met deze veranderingen om te gaan op onze eigen manier. Wees je bewust van datgene wat jou op dit moment drijft. Voldoet het aan je behoeften? Als je je daarvan bewust bent, kun je je leven weer in eigen hand nemen.

Persoonlijk ontwikkelplan

In het coachen van persoonlijke leiderschap versterken we de persoonlijke kwaliteiten en bewustwording van je eigen kunnen en nemen we belemmeringen weg. Het resultaat is, dat je aan de slag gaat met een op jouw maat gesneden persoonlijk ontwikkelplan.

Wil je weten wat Egomotion voor je kan betekenen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met Hennie Visscher.