06-40 178 605
Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Bij Hennie Visscher ervaar je persoonlijke coaching

Hennie Visscher, Loopbaancoach en coach Persoonlijk leiderschap bij Egomotion Coaching

Als loopbaancoach en life coach ben ik ervan overtuigd dat passend werk, zinvolle relaties en ontspanning de basis zijn voor een gezond en zinvol leven. Helaas stoppen we te vaak onze emoties diep weg en begraven we onze talenten omdat we vast zitten in de waan van alledag. 

Met persoonlijke coaching laat ik je inzien wat jouw mogelijkheden zijn om geluk te ervaren in je werk. Ik leer je aandacht te geven aan jouw capaciteiten, emoties en talenten. Want dat wat je aandacht geeft, groeit! Samen zorgen we ervoor dat jíj de stappen neemt die nodig zijn om jezelf te ontplooien.

Coachstijl

Klanten noemen mijn coachstijl ook wel 'no-nonsense'. Ik hou van aanpakken en met mij kom je snel tot de kern van je probleem. Om vervolgens samen een oplossing te zoeken. Ik durf door te vragen en te confronteren. Niet meteen schrikken: ik heb respect voor je en ik voel met je mee, maar je komt bij mij om een probleem op te lossen en daar zet ik op in!

Expertise

Mijn loopbaan bestond aan het begin uit verschillende banen, waarin ik me iedere keer niet echt kon vinden. Rond mijn 26e kreeg ik een burn-out; de rek was eruit. Na een burn-outpreventieprogramma kwam de energie gelukkig weer terug. Ik kon weer over mijn leven nadenken en mezelf concrete doelen stellen.

Na een gerichte HBO-opleiding heb ik ruim tien jaar als personeels- en organisatieadviseur gewerkt. Ik leerde in de praktijk dat mensen energie krijgen door verbinding en zingeving. Verbinding in talenten, ambities en uitvoering. Zingeving in waarden en doelen.  

Naast mijn werk investeerde ik in mijzelf door vakgerichte opleidingen en een individueel coachtraject. Na de succesvolle voltooiing van de EQA gecertificeerde coach-opleiding, sloot ik me aan bij de NOBCO (Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches). Met alle vergaarde ervaring en bagage ben ik in 2011 mijn eigen coachpraktijk begonnen.

Vrijblijvend kennismaken

Inmiddels heb ik velen geholpen met het maken van nieuwe keuzes en stappen in hun loopbaan. Zoek jij een coach die je helpt met vraagstukken over je carrière, studie, re-integratie of zelfs burn-out en wil je weten of het klikt? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met me op