Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Referenties

Hier vindt u reviews, beoordelingen en ervaringen met Hennie Visscher van Egomotion Coachingpraktijk.


 

Terugvinden van energie. Voorkomen van een burn-out.

Hennie heeft mij in laten zien dat ik mag aangeven wat ik wel of niet wil, en dat ik er mag zijn. Dat mijn beslissingen ook goed zijn en dat ik nu mag genieten van mijn vrije tijd en dat er vast wel weer een leuke baan op mijn pad komt. En er zijn er inderdaad voldoende, nu ik ervoor opensta.

Ook hebben we samen besproken hoe de burn-out waarschijnlijk is ontstaan ( ik ging steeds meer over mijn eigen grenzen heen) en hoe ik dat in de toekomst kan voorkomen.

Hennie is heel rustig, voelt goed aan wat je nodig hebt en laat je zelf nadenken. Ze legt niets op, dat gaf mij een heel vertrouwd en veilig gevoel. We hebben het traject nu afgesloten maar ik kan altijd weer contact opnemen als dat nodig is. De ontspanningsoefeningen aan het begin van de sessie vond ik heerlijk en had ik echt nodig.
Ik heb er echt veel aan gehad, meer dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Leuke coaching en een rustige omgeving.

Ik kwam bij mevrouw Visscher omdat ik moest leren omgaan met mijn burn-outklachten. Na een aantal gespreken met mevrouw Visscher ben ik mij meer bewust geworden van de momenten waarop ik mij machteloos voel, en heb geleerd meer controle te hebben in situaties. De gesprekken bestonden voornamelijk uit vragen waarmee ik mijzelf kan helpen anders met situaties om te gaan, en een aantal simpele technieken waarmee ik ook meer inzicht kreeg. Verder heeft ze tips gegeven waarmee ik mijzelf goed kan helpen en ze geeft duidelijke feedback waar ik iets mee kan.  

De coachsituatie was erg prettig, er is tijd voor ontspanning, en de setting is helemaal anders dan je gewend bent in het dagelijkse werk. Leuk coaching en rustige omgeving!
De coaching paste goed bij mij.

Beter functioneren door zorg voor eigen welzijn

Door de begeleiding heb ik ingezien dat ik eigenlijk zelden voor mijn eigen welzijn zorg, wat wel de basis is om goed te kunnen functioneren zowel privé als zakelijk. Ik ben er nu actief mee aan de slag, daardoor maak ik andere keuzes. Ik ben er heel blij mee dat ik dit heb mogen inzien.

Wat goed werkte was het doorvragen, waardoor de kern van het probleem duidelijk wordt, en ook het samenvatten van nieuwe inzichten en hoe dit in de praktijk te brengen.

Zelfverzekerder bij carriereswitch

Mijn wens was een carrièreswitch maken, en met meer zekerheid keuzes maken. Tijdens het coachtraject is mij de fictieve spiegel voorgehouden, waardoor ik mij goed bewust ben geworden van hoe groot mijn aandeel is in de keuzes die ik maak en hoe ik situaties benader. Wat mij weer een stuk zelfverzekerder heeft gemaak.

Hennie is zeer bekwaam als coach, weet de juiste vragen te stellen en schetst een goed beeld van problemen, maar ook van oplossingen door ze gezamenlijk te analyseren. De verschillende methoden die ze gebruikt heb ik als zeer prettig ervaren.

Een keuze gemaakt voor een nieuwe baan

Nikolien Stevens

Ik  was niet tevreden met mijn werk maar kon hier geen keus in maken.

Tijdens de sessies ben ik erachter gekomen waar het probleem lag en waarom ik die keus niet kon maken (eye opener!)

Heb veel over mijzelf geleerd.

Hennie is een fijne vrouw om mee te praten, is kundig doortastend, direct maar wel met respect. Ik zou haar zeker aanraden.