06-40 178 605
Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Referenties

Hier vindt u reviews, beoordelingen en ervaringen met Hennie Visscher van Egomotion Coachingpraktijk.


 

Leuke coaching en een rustige omgeving.

Ik kwam bij mevrouw Visscher omdat ik moest leren omgaan met mijn burn-outklachten. Na een aantal gespreken met mevrouw Visscher ben ik mij meer bewust geworden van de momenten waarop ik mij machteloos voel, en heb geleerd meer controle te hebben in situaties. De gesprekken bestonden voornamelijk uit vragen waarmee ik mijzelf kan helpen anders met situaties om te gaan, en een aantal simpele technieken waarmee ik ook meer inzicht kreeg. Verder heeft ze tips gegeven waarmee ik mijzelf goed kan helpen en ze geeft duidelijke feedback waar ik iets mee kan.  

De coachsituatie was erg prettig, er is tijd voor ontspanning, en de setting is helemaal anders dan je gewend bent in het dagelijkse werk. Leuk coaching en rustige omgeving!
De coaching paste goed bij mij.

Beter functioneren door zorg voor eigen welzijn

Door de begeleiding heb ik ingezien dat ik eigenlijk zelden voor mijn eigen welzijn zorg, wat wel de basis is om goed te kunnen functioneren zowel privé als zakelijk. Ik ben er nu actief mee aan de slag, daardoor maak ik andere keuzes. Ik ben er heel blij mee dat ik dit heb mogen inzien.

Wat goed werkte was het doorvragen, waardoor de kern van het probleem duidelijk wordt, en ook het samenvatten van nieuwe inzichten en hoe dit in de praktijk te brengen.

Zelfverzekerder bij carriereswitch

Mijn wens was een carrièreswitch maken, en met meer zekerheid keuzes maken. Tijdens het coachtraject is mij de fictieve spiegel voorgehouden, waardoor ik mij goed bewust ben geworden van hoe groot mijn aandeel is in de keuzes die ik maak en hoe ik situaties benader. Wat mij weer een stuk zelfverzekerder heeft gemaak.

Hennie is zeer bekwaam als coach, weet de juiste vragen te stellen en schetst een goed beeld van problemen, maar ook van oplossingen door ze gezamenlijk te analyseren. De verschillende methoden die ze gebruikt heb ik als zeer prettig ervaren.

Een keuze gemaakt voor een nieuwe baan

Nikolien Stevens

Ik  was niet tevreden met mijn werk maar kon hier geen keus in maken.

Tijdens de sessies ben ik erachter gekomen waar het probleem lag en waarom ik die keus niet kon maken (eye opener!)

Heb veel over mijzelf geleerd.

Hennie is een fijne vrouw om mee te praten, is kundig doortastend, direct maar wel met respect. Ik zou haar zeker aanraden.

Zeven jaar bij een vorige werkgever afsluiten.

Annemarie Zuijderduijn

Het feit dat ze een halsstarrig en sterk persoon als deze dame in een korte tijd heeft kunnen helpen, is voor mij heel bijzonder!

Ik bevond mij in een fase van mijn leven waar ik niet precies wist wat ik qua loopbaan en ontwikkeling wilde. Daarbij moest ik ook de 7 jaren bij mijn vorige werkgever voor mezelf op een goede manier afsluiten.

Hennie is rustig, geeft een relaxing vibe af en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Daarnaast is ze in staat mij heel snel te doorgronden en op basis daarvan haar plan van aanpak te maken. Ik ben van het type 'hakken in het zand' als het om verandering gaat. Hennie slaagde erin om dit binnen 5 sessies volledig om te draaien.

Ik heb dit traject met Hennie als bijzonder prettig ervaren en beveel haar dan ook van harte aan.

Hennie heeft mij in laten zien dat het:

a) inderdaad heel vervelend is dat 'andere mensen' een grote impact op mijn leven hebben. Echter, door hierover te praten ben ik er ook achter gekomen dat al deze keren ik er altijd beter en sterker uitgekomen ben.

b) Ze heeft me ook doen inzien dat het feit dat dít gebeurt écht niet altijd 'aan mij ligt' (dat dacht ik altijd wel). Dit heeft was er dan ook de oorzaak van dat ik in alles wat ik deed, persoonlijk én zakelijk, altijd streefde naar perfectie (want ik was immers niet goed genoeg....).

c) Hennie heeft me geholpen om mezelf te bevrijden door op haar rustige, ontspannen en bijzonder kundige wijze, mij te laten nadenken over mijn denken, mijn gevoel en mijn acties. Dit leidde zo af en toe ook tot hilarische situaties, zoals de keer dat ze bewust een stilte liet vallen en ik wel 'even zou laten zien wie hier de langste adem had'.

d) Ze liet me door het maken van een 'tafel van karakters' nadenken over mijn verborgen karakter. In mijn geval onzekerheid.

e) Ze heeft me ook doen inzien dat ik macht over bepaalde zaken terug kan pakken, door me na te laten denken over datgene wat ik erbij win (zelfvertrouwen, energie, inzet, motivatie etc).

f) Ze heeft me geholpen doen inzien dat het kleine gewonde diertje met een hele grote mond probeert de overhand te krijgen. Terwijl dit helemaal niet nodig is. Ik ben een krachtig persoon en hoef hier de nadruk niet op te leggen.

Hoewel ik heel erg geholpen ben met dit traject, denk ik dat ik hieraan nog zeker wel een vervolg zal gaan geven, al was het maar om mijn huidige situatie te evalueren en bij te blijven sturen.