06-40 178 605
Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Referenties

Hier vindt u reviews, beoordelingen en ervaringen met Hennie Visscher van Egomotion Coachingpraktijk.


 

Zelfverzekerder

Anoniem

Ik kwam onzeker over tijdens sollicitatiegesprekken Door middel van verschillende oefeningen heb ik geleerd om te gaan met mijn negatieve gedachten die ervoor zorgden dat ik onzeker over kwam tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Hennie is een goede coach, die goed naar je luistert. Ze geeft de juiste adviezen die je helpen om stappen te maken. Na de eerste sessie merkte ik al dat ik een stap vooruit ging en ik ben in een paar sessies flink gegroeid.

Gelukkig in een passende baan

Anoniem

Ik was op zoek naar het antwoord op de vraag: met welk soort werk word ik gelukkig en wat voor baan past nou eigenlijk bij mij.
Hennie heeft mij door de juiste vragen te stellen zelf antwoord laten geven. Ook heeft zij mij een aantal technieken aangeleerd om anders te denken.
Ze laat jou nadenken. Geeft wel advies maar spreekt nooit vanuit haar eigen mening. Ze helpt jouw zoektocht te verkorten en laat jouzelf antwoorden geven op jouw eigen vragen. Antwoorden die je normaal misschien wel 10 jaar levenservaring kosten of waar je anders misschien wel nooit het antwoord op zal vinden. Leerzaam, spannend, geeft energie, zorgt er voor dat je er weer voor wil gaan. Hennie verdient absoluut mijn aanbeveling.

 

Yvonne (40-50) - Jurist

Ik zeg nu 'nee', kom voor mezelf op en stel mijn grenzen veel beter. Ik voel me beter over mezelf, ik voldoe. Ik ervaar meer rust. Ontdekt dat het werk dat ik doe bij me past en heb ook meer werkplezier gekregen.

Marieke (30 +)

Ik sta nu veel steviger in mijn schoenen, laat me niet meer alles zeggen en ik geef eerder aan wanneer het niet lukt op mijn werk

Marina (40 +) onderwijsassistente

Mijn communicatie met collega's is sterk verbeterd en ik ben nu goed in balans, op het werk en prive.