Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

Referenties

Hier vindt u reviews, beoordelingen en ervaringen met Hennie Visscher van Egomotion Coachingpraktijk.


 

Zeven jaar bij een vorige werkgever afsluiten.

Annemarie Zuijderduijn

Het feit dat ze een halsstarrig en sterk persoon als deze dame in een korte tijd heeft kunnen helpen, is voor mij heel bijzonder!

Ik bevond mij in een fase van mijn leven waar ik niet precies wist wat ik qua loopbaan en ontwikkeling wilde. Daarbij moest ik ook de 7 jaren bij mijn vorige werkgever voor mezelf op een goede manier afsluiten.

Hennie is rustig, geeft een relaxing vibe af en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Daarnaast is ze in staat mij heel snel te doorgronden en op basis daarvan haar plan van aanpak te maken. Ik ben van het type 'hakken in het zand' als het om verandering gaat. Hennie slaagde erin om dit binnen 5 sessies volledig om te draaien.

Ik heb dit traject met Hennie als bijzonder prettig ervaren en beveel haar dan ook van harte aan.

Hennie heeft mij in laten zien dat het:

a) inderdaad heel vervelend is dat 'andere mensen' een grote impact op mijn leven hebben. Echter, door hierover te praten ben ik er ook achter gekomen dat al deze keren ik er altijd beter en sterker uitgekomen ben.

b) Ze heeft me ook doen inzien dat het feit dat dít gebeurt écht niet altijd 'aan mij ligt' (dat dacht ik altijd wel). Dit heeft was er dan ook de oorzaak van dat ik in alles wat ik deed, persoonlijk én zakelijk, altijd streefde naar perfectie (want ik was immers niet goed genoeg....).

c) Hennie heeft me geholpen om mezelf te bevrijden door op haar rustige, ontspannen en bijzonder kundige wijze, mij te laten nadenken over mijn denken, mijn gevoel en mijn acties. Dit leidde zo af en toe ook tot hilarische situaties, zoals de keer dat ze bewust een stilte liet vallen en ik wel 'even zou laten zien wie hier de langste adem had'.

d) Ze liet me door het maken van een 'tafel van karakters' nadenken over mijn verborgen karakter. In mijn geval onzekerheid.

e) Ze heeft me ook doen inzien dat ik macht over bepaalde zaken terug kan pakken, door me na te laten denken over datgene wat ik erbij win (zelfvertrouwen, energie, inzet, motivatie etc).

f) Ze heeft me geholpen doen inzien dat het kleine gewonde diertje met een hele grote mond probeert de overhand te krijgen. Terwijl dit helemaal niet nodig is. Ik ben een krachtig persoon en hoef hier de nadruk niet op te leggen.

Hoewel ik heel erg geholpen ben met dit traject, denk ik dat ik hieraan nog zeker wel een vervolg zal gaan geven, al was het maar om mijn huidige situatie te evalueren en bij te blijven sturen.

Zelfverzekerder

Anoniem

Ik kwam onzeker over tijdens sollicitatiegesprekken Door middel van verschillende oefeningen heb ik geleerd om te gaan met mijn negatieve gedachten die ervoor zorgden dat ik onzeker over kwam tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Hennie is een goede coach, die goed naar je luistert. Ze geeft de juiste adviezen die je helpen om stappen te maken. Na de eerste sessie merkte ik al dat ik een stap vooruit ging en ik ben in een paar sessies flink gegroeid.

Gelukkig in een passende baan

Anoniem

Ik was op zoek naar het antwoord op de vraag: met welk soort werk word ik gelukkig en wat voor baan past nou eigenlijk bij mij.
Hennie heeft mij door de juiste vragen te stellen zelf antwoord laten geven. Ook heeft zij mij een aantal technieken aangeleerd om anders te denken.
Ze laat jou nadenken. Geeft wel advies maar spreekt nooit vanuit haar eigen mening. Ze helpt jouw zoektocht te verkorten en laat jouzelf antwoorden geven op jouw eigen vragen. Antwoorden die je normaal misschien wel 10 jaar levenservaring kosten of waar je anders misschien wel nooit het antwoord op zal vinden. Leerzaam, spannend, geeft energie, zorgt er voor dat je er weer voor wil gaan. Hennie verdient absoluut mijn aanbeveling.

 

Yvonne (40-50) - Jurist

Ik zeg nu 'nee', kom voor mezelf op en stel mijn grenzen veel beter. Ik voel me beter over mezelf, ik voldoe. Ik ervaar meer rust. Ontdekt dat het werk dat ik doe bij me past en heb ook meer werkplezier gekregen.

Marieke (30 +)

Ik sta nu veel steviger in mijn schoenen, laat me niet meer alles zeggen en ik geef eerder aan wanneer het niet lukt op mijn werk