Aandacht - Inzicht - Verdieping - Ontwikkeling

F.A.Q.

Wat als ik het traject zelf moet betalen?

Wat als ik het coachtraject zelf moet betalen?

Geld uitgeven betekent altijd keuzes maken. Geld is voor de één schaarser dan voor de ander. Toch zijn er altijd keuzemogelijkheden. Bedenk eens dat je voor een relatief klein bedrag (€ 300 - € 400), gespreid over 2 à 3 maanden van een belemmering verlost raakt en je echt beter voelt. 

Vaak geef je geld uit aan zaken waar je heel goed buiten kunt, zoals snacks, fastfood, gadgets, snoep, impulsaankopen als extra kleding, dure cadeaus: troostaankopen. Afrekenen met je belemmeringen is een grote troost die blijvend is! Minder eten en spullen kopen is ook nog beter voor je gezondheid en het milieu en vrienden die je moet kopen met dure cadeaus zijn geen vrienden.

Naar de kapper of schoonheidsspecialist gaan is een geaccepteerde uitgave, maar een mooie uitstraling komt van binnenuit en krijg je doordat je je goed voelt en voor jezelf zorgt. Uitgaven aan een coach zijn minder geaccepteerd maar qua hoogte vergelijkbaar met de uitgaven die je doet voor een schoonheidsspecialist of goede kapper. En zeg nou zelf: is er iets mooier dan jezelf mooi vinden, van binnen en van buiten en zoals je bent?

In de praktijk is keuzes maken voor iedereen moeilijk. Welke keuze maak jij? Ook daarin kun je je laten coachen! En je investeert ook nog eens in je toekomst.

Met reductie of gesloten portemonnee. Diensten ruilen met geheel of gedeeltelijk gesloten portemonnee is helemaal van deze tijd. Wanneer jij op een ander gebied iets voor mij kunt betekenen, dan is dat altijd open voor overleg.

Wil je een gerichte offerte of meer informatie over mijn tarieven? Neem direct contact met me op. Ik beantwoord je vragen graag.